Werkplek beheer

Het belang van werkplek beheer

Onderhoud

Wij zorgen ervoor dat jouw werkplekken regelmatig worden onderhouden, zodat alle apparaten en software altijd up-to-date zijn. Dit voorkomt storingen en zorgt voor een stabiele werkomgeving.



Monitoring

Door continue monitoring van alle werkplekken kunnen wij problemen vroegtijdig signaleren en oplossen, nog voordat ze je bedrijfsvoering verstoren. Zo blijven jouw systemen optimaal presteren.



Beveiliging

Wij beveiligen jouw werkplekken met de nieuwste beveiligingsmaatregelen, zoals regelmatige updates, antivirusprogramma's en toegangsbeheer. Dit beschermt je medewerkers en gevoelige gegevens tegen cyberdreigingen.

Support

Bij problemen staan wij klaar met snelle support om storingen op te lossen, zowel op afstand als op locatie. Zo minimaliseren we downtime en zorgen we ervoor dat je medewerkers zonder onderbrekingen kunnen doorwerken.


Wist u dit al?

Veel bedrijven lopen kans op dataverlies !

Veel bedrijven lopen het risico op dataverlies door verouderde of kwetsbare lokale systemen. Doordat wij alles in de gaten houden en zorgen dat alles up-to-date is, blijft je bedrijf altijd operationeel.

Werkwijze

Bij Telmi IT werken we nauw samen met onze klanten om de oplossing zo naadloos op te leveren zodat je weinig merkt van de eventuele overgang.
Deze werkwijze bestaat uit de volgende stappen:

Waarom is beheer zo belangrijk

Werkplekbeheer is van cruciaal belang voor een succesvolle en productieve bedrijfsvoering. Het zorgt ervoor dat alle apparaten en software waarop je medewerkers dagelijks vertrouwen, altijd optimaal functioneren. Het beheer van deze systemen kan echter complex en tijdrovend zijn, vooral als u niet over de juiste kennis en expertise beschikt. Wij nemen dit stuk volledig uit handen en je ontvangt hierover ieder maand een rapport.

Laten we in gesprek gaan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Vragen

Veel gestelde vragen

  • 01Waarom is werkplekbeheer belangrijk voor mijn bedrijf?

    Werkplekbeheer zorgt ervoor dat alle apparaten, software en netwerken waar je medewerkers dagelijks mee werken optimaal functioneren. Dit verhoogt de productiviteit en minimaliseert technische problemen die tijd en geld kosten. Daarnaast zorgt goed beheer ervoor dat alles veilig en up-to-date is, wat de kans op storingen of beveiligingsincidenten verkleint.

  • 02Hoe helpt werkplekbeheer bij de beveiliging van mijn apparaten?

    Werkplekbeheer omvat het up-to-date houden van beveiligingssoftware, het beheren van toegangsrechten en het regelmatig installeren van patches. Dit verkleint de kans op malware, virussen of andere cyberdreigingen. Daarnaast zorgen wij voor het monitoren van verdachte activiteiten, zodat potentiële risico's snel kunnen worden geïdentificeerd en aangepakt.

  • 03Wat gebeurt er als er een probleem is met een van mijn werkplekken?

    Als er zich een probleem voordoet, staat ons supportteam klaar om dit snel en efficiënt op te lossen, zowel op afstand als ter plaatse. Wij zorgen voor een snelle diagnose en herstel, zodat je medewerkers zo min mogelijk hinder ondervinden en hun werkzaamheden kunnen voortzetten zonder langdurige onderbrekingen.