Cloud oplossingen

Onze verschillende Cloud oplossingen

Azure

Wij begeleiden je bij het implementeren van Microsoft Azure, een krachtige cloudoplossing die je helpt jouw IT-infrastructuur schaalbaar en veilig in te richten. Samen zorgen we ervoor dat je bedrijf snel kan groeien met maximale flexibiliteit.

Cloud

Wij bieden cloudoplossingen op maat in een ISO27001 gecertificeerd datacenter, zodat je altijd toegang hebt tot je bedrijfsgegevens. We zorgen voor een soepele overstap naar de cloud, zodat je zonder zorgen kunt profiteren van de voordelen.

Microsoft 365

Wij helpen je om Microsoft 365 optimaal in te zetten binnen je organisatie en dit te voorzien van de beste mogelijkheden om deze te beveiligen. Wij leggen je uit hoe je het beste kunt werken in deze omgeving.




Cloud Back-up

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsgegevens altijd veilig zijn met onze cloud-back-upoplossingen. Samen richten we een betrouwbare back-upstrategie in, zodat je altijd snel kunt herstellen bij onverwachte problemen.


Wist u dit al?

Veel bedrijven lopen kans op dataverlies !

Veel bedrijven lopen het risico op dataverlies door verouderde of kwetsbare lokale systemen. Met onze cloudoplossingen zorgen wij voor veilige, automatische back-ups en toegang tot jouw gegevens, waar en wanneer je ze nodig hebt. Zo blijft je bedrijf altijd operationeel, zelfs bij onverwachte storingen

Werkwijze

Bij Telmi IT werken we nauw samen met onze klanten om de oplossing zo naadloos op te leveren zodat je weinig merkt van de eventuele overgang.
Deze werkwijze bestaat uit de volgende stappen:

Waarom is beheer zo belangrijk

Hoewel Azure en Office 365 tal van voordelen bieden, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze correct worden geïnstalleerd en beheerd. Het correct uitvoeren van beheertaken zorgt ervoor dat uw systemen veilig, up-to-date en efficiënt blijven werken. Het beheer van deze systemen kan echter complex en tijdrovend zijn, vooral als u niet over de juiste kennis en expertise beschikt. Wij nemen dit stuk volledig uit handen en je ontvangt hierover ieder maand een rapport.

Laten we in gesprek gaan

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

Vragen

Veel gestelde vragen